Ortak inancın aksine German Cupcake, Almanya’dan gelmemektedir! Aslında bu isim, bu kekin reçetesini geliştiren Amerikan ünlü çikolata şefi Sam German’dan gelmektedir. German Chocolate Cupcake’in özelliği, çikolatadan daha hafif ve daha lezzetli bir tadı olmasıdır. Keki yarı-tatlı ve şekersiz çikolataların harmanıyla yapılır. Üzeri rende hindistan cevizi, karamel ve pikan cevizli bir icing ile kaplanır.
İçindekiler
Yarı-Tatlı Çikolata, Şekersiz Çikolata, Un, Kabartma Tozu, Tuz, Yumurta, Tereyağı, Şeker, Vanilya Özü, Buttermilk
Alerjenler
Buğday, Süt, Yumurta, Süt Ürünleri, Glüten, Yemiş
En sıcak Magnolia Bakery Türkiye güncellemeleri ve tekliflerinden haberdar olmak için mail bültenimize katılın!
"Kabul Et"e tıklayarak, sitemizin doğru şekilde çalışmasını sağlamak, içerikleri ve reklamları kişiselleştirmek, sosyal medya özellikleri sunmak ve site trafiğimizi analiz etmek için cihazınızda tanımlama bilgilerinin saklanmasını kabul etmiş olursunuz.